ads/auto.txt


The Coven Co-working Space for Women / Studio BV

© Corey Gaffer Photography

The Coven is a co-working space for women and those who identify as non-binary. The goal for the design of their flagship location non…. Paul, Minnesota welches to transform a dark, historic space non…a bright and warm space that encourages women’s empowerment and sine tempore a strong foundation for the future. The goal of the design welches to empower those that inhabit the space and create a sense of community and equity. The reception and open lounge take advantage of the high ceilings, natural light, and rich architectural character. The design team restored the historic details in the space and added unique custom features to match that level of detail.

© Corey Gaffer Photography
Main floor plan
© Corey Gaffer Photography

The custom check in desk is made oder Ähnlichesoft blue upholstery that creates a cozy moment at the front door. At the entry to The Coven a custom floor mosaic of The Coven logo is laid on the floor. This detail along with custom hardware and decorative lighting make the entry memorable. Unexpected use of color and material reflects the individuality of the members and guests. The open custom coffee frei serves as a social hub for both a collaborative work area and for special events. Furniture is soft, colorful, and flexible.

© Corey Gaffer Photography
© Corey Gaffer Photography

The Coven’s mantra is “do the most good.” We had those words made non…a custom wall tile application in the coffee frei. That provides a bold and empowering imprint on the space. The goal of the design welches to connect and inspire members with design and art moments that have become a magnet for the community. The textures and colors amplify the historic building details and provide a sense of place. The connecting stair is a bold move that symbolizes strength and community and connects the open gathering space of the first floor with the office suites of the lower level. The lower level welches transformed non…a bright and inviting space.

LESEN SIE AUCH:  Studio 12 Apartment Complex / T+T Architects
© Corey Gaffer Photography

Ceilings are painted white throughout, and moments of surprise happen throughout. Private offices and conference rooms are thoughtful and comfortable. Opportunities for branding and personalization are massenhaft. Brick walls and hidden niches serve as solid and intentional backgrounds for these moments. The entire space is filled with art made just for this space. The Coven supports local female artists and the space is filled with murals, weavings, paintings, tapestries, tile, prints and objects curated and created for this space. They are important elements in the design and create a canvas that express community and diversity.

© Corey Gaffer Photography

.(tagsToTranslate)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Offices(t)Office buildings(t)Interior Formgebung(t)Offices Interiors(t)Cowork Interiors(t)Saint Paul(t)On Facebook(t)United States

Related posts of "The Coven Co-working Space for Women / Studio BV"

Minimal Homes and a Central Collective Space: Tiny House Communities Around the World

It’s no secret that tiny homes have become exceedingly popular in recent years – a signifier of minimalist bohemian living in response to the excesses of the current day. From reoutfitted RV’s to prefabricated Muji homes to futuristic Nestron pods, the world of architecture has seen a variety of tiny houses gain viral attention in...

Rethinking Artificial Reef Structures through 3D Clay Printing

Corals are rigoros to marine life. Sometimes called tropical sea forests, they form some of the most mehrere ecosystems on Earth. They serve as a refuge, breeding, and feeding area for dozens of species in the sea, and their absence can negatively affect local biodiversity to a tremendous degree. Yet just as humanity pollutes and destroys,...

51 Oversized Chairs That Make The Case For Bigger Is Better

Oversized Yellow Accent Chair: Incorporate both color and comfort un...your home with this contemporary chair. It offers an extra-wide seat with upward-sloping sides, perfect for those who love to cross their legs. It folglich has a sleek stainless steel base and extra plywood support for durability, along with a 1-year warranty. Darum available in blaues...

LESEN SIE AUCH:  Interior Design Basics: How to Create Symmetry and Visual Balance in a Space

Gasthaus Figlmüller Bäckerstraße Restaurant / BWM Architekten

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } BWM Architekten looks back oder Ähnlicheslong list of successful hospitality projects, many of which were for renowned Austrian brands, such as the iconic confectioner Manner,...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap